Κοτοπουλα Κωσταρης – Η Επιχειρηση

Written by

Κοτοπουλα Κωσταρης

Η Επιχείρηση Κοτοπουλα Κωσταρης, ιδρύθηκε το 1991 ως φυσική εξέλιξη μιας αρχικά μικρής οικογενειακής επιχείρησης που μεγάλωσε χρόνο με το χρόνο, έχοντας ως σταθερό θεμέλιο αξίες όπως η ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής και η εναρμόνιση με τα υψηλότερα δυνατά ελληνικά και ευρωπαϊκά standards.

Η Επιχείρηση Κοτοπουλα Κωσταρης ξεκίνησε αρχικά ως πτηνοτροφείο και, στη συνέχεια, με ανάλογες επεκτάσεις και με αντίστοιχο εξοπλισμό, άρχισε να λειτουργεί και ως πτηνοσφαγείο, εφοδιάζοντας τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Μακεδονία με νωπα κοτοπουλα εξαίρετης ποιότητας. Η σύγχρονη πτηνοτροφική μας μονάδα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Μονάδα μας

Οι εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνουν τόσο το πτηνοτροφείο μας, όσο και το σύγχρονο πτηνοσφαγείο μας, είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που διασφαλίζουν την άρτια παραγωγή κοτόπουλων υψηλής ποιότητας, καθώς και εξαιρετικές συνθήκες υγιεινής, οι οποίες και διασφαλίζουν την ικανοποίηση των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή που, δικαιολογημένα, είναι υψηλές.

Πιο συγκεκριμένα, η σύγχρονη πτηνοτροφική μονάδα μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

  • το πτηνοτροφείο μας, όπου λαμβάνει χώρα η εκτροφή και η φροντίδα των πτηνών·
  • το πτηνοσφαγείο·
  • το τεμαχιστήριο, όπου πραγματοποιείται ο καθαρισμός και η εκδορά των πτηνών, καθώς και ο τεμαχισμός τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη·
  • το τυποποιητήριό μας·
  • Τα ψυγεία μας, στα οποία συντηρούνται αποκλειστικά νωπα κοτοπουλα.

Οι Συνεργασίες μας

Τα Κοτοπουλα Κωσταρης διαθέτουν την παραγωγή τους αποκλειστικά για χονδρική πώληση και έχουν διευρύνει τη συνεργασία τους με μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις διάθεσης προϊόντων κοτόπουλου κυρίως στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Το αυστηρό και άρτια οργανωμένο σύστημά μας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαιρετική φήμη της επιχείρησης όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και η επιθυμία μας να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις μεθόδους παραγωγής μας ώστε να συμβαδίζουν με τις εκάστοτε επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις και καινοτομίες.

Αυτό είναι άλλωστε και το βασικό χαρακτηριστικό της επιχείρησής μας: η ποιότητα και ο συνεχής εκσυγχρονισμός που χαρακτηρίζουν μια σύγχρονη πτηνοτροφική μονάδα, σε συνδυασμό με το μεράκι, την έμφαση στην καλή επικοινωνία και τη θερμή προσωπική σχέση που αποπνέει πάντοτε μια παραδοσιακή ελληνική οικογενειακή επιχείρηση.